Stagiunea Culinara Blue Sun este unicul proiect culinar diversificat din Galati.

Proiectul a demarat in anul 2012 cu doua stagiuni, una de primavara/vara si alta de toamna/iarna.

Fiecare stagiune contine o serie de spectacole culinare, care se desfasoara doar joi in restaurantul Blue Sun, la parterul Hotelului Galati Centrum.

Programul pentru anul 2013, stagiunea de primavera/vara este urmatorul:14707113-april-calendar-month-icon-on-vector-peeled-corner-tab-suitable-for-use-in-print-on-websites-or-in-ad

04 aprilie – “Tasting Party”, este o croaziera culinara in Turcia, Grecia si Bulgaria.  Daca vrei sa gusti din savoarea solara a sudului Europei,  nu poti sa pierzi acest spectacol.

11 aprilie – este seara in care vei descoperi Secretele Asiei”! Cu o experienta de peste 2 ani in Japonia, cheful Nichi Maracine te va suprinde cu retete celebre de curry din tarile Asiei. Alege Restaurantul Blue Sun si bucura-te de noutatile pe care ti le pregateste!

18 aprilie – “Sharing Meal, sau Ospatul pe cinste, este o seara dedicata intalnirii celor dragi, rude, prieteni si colegi. Avem platouri largi si portii generoase, daca iti place gasca ta, Blue Sun este locul unde ai parte de un ospat pe cinste.

25 aprilie – “Viva! Argentine Cuisine”, este joia in care te poti intalni cu extraordinara bucatarie argentiniana, o armonie de culoare si gust delicios. A nu se uita vinul si dansurile specific sudamericane !

02 mai – “Summer beer fest”, este seara in care vine vara in restaurantul si pe terasa Blue Sun. Berea este pentru multe popoare un mod de viata, insotita de mancaruri specifice. Vino cu prietenii in Blue Sun pentru o joi de pomina, eveniment care se va repeta in mod sigur pe tot parcursul sezonului de vara.

09 mai – “Seara Domneasca”, un bun prilej pentru doritorii de rafinament culinar sa incerce ceva inedit. Recomandat celor care se respecta si vor sa se distreze la nivel inalt.

16 mai – “Vinul si prietenii lui, inchide Stagiunea Culinara din Blue Sun, cu o seara in care publicul poate afla notiuni importante despre ce feluri de mancare “merg” la diferite feluri de vin.